ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυγουστιάτικος ο καιρός το Σάββατο με τον υδράργυρο στους 35 βαθμούς

Αυγουστιάτικος ο καιρός το Σάββατο με τον υδράργυρο στους 35 βαθμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Αυγουστιάτικος θα είναι και το Σάββατο ο καιρός, με τη θερμοκρασία να φθάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους στα πελάγη θα φτάνουν τα 6 και πιθανώς τοπικά τα 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά το Σάββατο:

Στην Αττική καλός καιρός με λίγα σύννεφα το μεσημέρι. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία ήλιος, πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά στα ηπειρωτικά και τοπικές μπόρες στα ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις το μεσημέρι και τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα καλοκαιρία και θερμοκρασία από 24 έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος και βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 21 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά τις θερμές ώρες και τοπικές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 – Ποιές πόλεις θα «καούν»

Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη – Πιθανότατα να γίνει καύσωνας

Πυρκαγιές: «Κόκκινος συναγερμός» τον Δεκαπενταύγουστο – Πολύ ισχυροί άνεμοι μέχρι και την Κυριακή

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο – Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο – Πού θα βρέξει (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr