ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαφωνία προέκυψε μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέως σχετικά με την προφυλάκιση ή μη του 77χρονου χειριστή του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα στην Αίγινα, προκαλώντας το θάνατο 4 ανθρώπων, μεταξύ τους και ενός 5χρονου παιδιού.
Η ανακρίτρια ήταν υπέρ της προφυλάκισής του, ενώ η εισαγγελέας εξέφρασε διαφωνία, σύμφωνα με το in.gr και έτσι ο 77χρονος δεν προφυλακίστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα σε κατ΄οίκον περιορισμό .
Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, μετά τη διαφωνία η τύχη του θα αποφασιστεί εντός πενθημέρου, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα με το οποίο, επιχειρεί να μην του αποδοθεί το αδίκημα του «ενδεχόμενου δόλου» που αλλάζει την μορφή της κατηγορίας εναντίον του και οδηγεί στην προφυλάκιση του.























































