Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

20χρονος έσωσε 4 ζωές με το θάνατό του

20χρονος έσωσε 4 ζωές με το θάνατό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δωρεά Οργάνων, Πύργος,

Όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα για τον 20χρονο Κώστα (Νίνο) Δρούλια του Δημητρίου, όταν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, τη Μ. Τετάρτη τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από τον Πύργο, στο Κουζούλι. Όμως αυτό το θαύμα δεν ήρθε ποτέ… η πολυπόθητη ανάσταση δεν φώτισε την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ilialive.gr, η κατάσταση της υγεία του για περίπου δέκα ημέρες στην ΜΕΘ του Ρίου, δεν έδινε ελπίδες και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής. Νωρίτερα οι γονείς του είχαν λάβει μια γενναία απόφαση… Πρόσφεραν το δώρο της ζωής, το δώρο της ανάστασης που περίμεναν για το γιο τους, σε τέσσερις άλλους ανθρώπους, δωρίζοντας τα όργανά του.

Η καρδιά του θα χτυπά σε άλλο σώμα, οι νεφροί και το ήπαρ, θα δώσουν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους μας. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που πιστοποιούσαν πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και ο εγκεφαλικός θάνατος είχε επέλθει, ενημέρωσαν τους γονείς, που προχώρησαν σε μια δύσκολη αλλά και γενναία απόφαση, να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους.

Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος στο άγγελμα του θανάτου του 20χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών και αθλητή του μπάντμιντον με σημαντικές διακρίσεις. Οι φίλοι του, που εκείνο το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ήταν μαζί, απαρηγόρητοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως συνέβη ότι συνέβη. Η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν στις 3 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου στον Ανθόπυργο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νεαρή καταγγέλλει βιασμό στον Πύργο – Βιντεοσκοπούσε τις «αρρωστημένες» πράξεις του

Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος – Η οικογένειά του δωρίζει τα όργανά του

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρό εντοπίστηκε το 2χρονο κορίτσι που αγνοείτο

Πύργος: Εξαφανίστηκε 2χρονο κορίτσι κοντά σε αρδευτικό κανάλι

Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης στον Πύργο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr