Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατερίνη: 26χρονη μάνα εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της σε φωταγωγό

Κατερίνη: 26χρονη μάνα εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Κατερίνη, Μητέρα, Μωρό,

Νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 2-3 ημερών βρέθηκε στον φωταγωγό 4όροφης πολυκατοικίας στην Κατερίνη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το μωράκι εντοπίστηκε, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο επίπεδο του πρώτου ορόφου της οικοδομής από ένοικο του ίδιου ορόφου.

Το μωράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Το νεογέννητο κοριτσάκι εγκατέλειψε στο φωταγωγό της οικοδομής η 26χρονη μητέρα του από την Αλβανία. Την πράξη της ομολόγησε η ίδια στους αστυνομικούς της ασφάλειας Κατερίνης, μετά από αρκετές ώρες. Εις βάρος της γυναίκας έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η 26χρονη Αλβανίδα είναι παντρεμένη και έμενε σε πόλη της Θεσσαλίας, σύμφωνα με το katerini-news. Πριν από δύο μήνες ήρθε στην Κατερίνη, στο σπίτι όπου ζουν οι γονείς της μαζί με τα άλλα δύο της αδέλφια. Κανείς δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος άλλα ούτε η ίδια είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, το μεσημέρι της Κυριακής μπήκε στο μπάνιο και γέννησε ένα κοριτσάκι, αφήνοντάς το, από το παράθυρο, στον ακάλυπτο!

Kανείς στο σπίτι όσο και στην οικοδομή δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν το κλάμα του μωρού αναστάτωσε την οικοδομή. Τότε ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και στη συνέχεια η αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr