ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Ηράκλειο, φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου “Galaxy” βρίσκονται τα παιδιά του ζευγαριού των Αμερικανών που γνώρισε με τον πιο άσχημο τρόπο, το κακώς εννοούμενο έθιμο των κροτίδων, τη βραδιά της Ανάστασης στη Σαντορίνη.
Όπως διαβάζουμε στο cretalive, η 51χρονη Amanda, που βρισκόταν και σε σοβαρότερη κατάσταση, παρουσιάζει ήδη αισθητή βελτίωση και σήμερα αναμένεται να βγει από την Εντατική και να μεταφερθεί στη Χειρουργική Κλινική.
Ήδη μάλιστα η γυναίκα τρώει, μιλάει με τα παιδιά και το σύζυγό της.
Όσο για το σύζυγό της, αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής αφού έχει σπάσιμο το τύμπανο του δεξιού αυτιού του.
Στο πλάι του ζευγαριού βρίσκονται τα παιδιά του, που μέσα στην ατυχία που βρήκε την οικογένειά τους, σκέφτονται θετικά, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί και το χειρότερο.























































