ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες Κεφαλονιτών ότι άγνωστοι προέτρεπαν με ντουντούκες τον κόσμο να εγκαταλείψει το Ληξούρι διότι υπάρχει κίνδυνος νέας μεγάλης σεισμικής δόνησης.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κεφαλονιάς Σπύρος Ματιάτος διέψευσε τις φήμες και ενημέρωσε τους κατοίκους ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Την διαταγή εκκένωσης του Ληξουρίου διέψευσε κατηγορηματικά και Η Πυροσβεστική με μήνυμα στο Twitter: «Με αφορμή ανυπόστατες φήμες για εντολή εκκένωσης της περιοχής του Ληξουρίου σας γνωρίζουμε ότι η ΓΓΠΠ ουδέποτε εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση».
Με αφορμή ανυπόστατες φήμες για εντολή εκκένωσης της περιοχής του Ληξουρίου σας γνωρίζουμε ότι η ΓΓΠΠ ουδέποτε εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 4, 2014























































