ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες Κεφαλονιτών ότι άγνωστοι προέτρεπαν με ντουντούκες τον κόσμο να εγκαταλείψει το Ληξούρι διότι υπάρχει κίνδυνος νέας μεγάλης σεισμικής δόνησης.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κεφαλονιάς Σπύρος Ματιάτος διέψευσε τις φήμες και ενημέρωσε τους κατοίκους ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Την διαταγή εκκένωσης του Ληξουρίου διέψευσε κατηγορηματικά και Η Πυροσβεστική με μήνυμα στο Twitter: «Με αφορμή ανυπόστατες φήμες για εντολή εκκένωσης της περιοχής του Ληξουρίου σας γνωρίζουμε ότι η ΓΓΠΠ ουδέποτε εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση».
Με αφορμή ανυπόστατες φήμες για εντολή εκκένωσης της περιοχής του Ληξουρίου σας γνωρίζουμε ότι η ΓΓΠΠ ουδέποτε εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 4, 2014























































