ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λούνα Παρκ, Χρήστος Κορτζίδης,


















































Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να δώσει εξηγήσεις, τρεις ημέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 13χρονου αγοριού στο παράνομο λούνα παρκ, επιχείρησε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Σύμφωνα με τον Χρήστο Κορτζίδη, η δήμος δεν έδωσε άδεια λειτουργίας στο λούνα παρκ επειδή όπως είπε υπάρχει «πολυδαίδαλο θεσμικό πλαίσιο» λειτουργίας τέτοιων επιχειρήσεων. Μάλιστα είπε ότι δήμος δεν είχε ανάλογη εμπειρία, η επιχείρηση δεν κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τελικώς ο δήμος θεώρησε ότι η λειτουργία του παιδότοπου θα ήταν προσωρινή και άρα δεν ήταν απαραίτητη η σχετική άδεια.
Αναφορικά με την κριτική που δέχεται σχετικά με το ότι δεν έκανε νωρίτερα δηλώσεις σχετικά με το τραγικο περιστατικό, ο κ. Κορτζίδης ανέφερε ότι δεν ήθελε να βγαίνει και να διαπληκτίζεται στα ΜΜΕ πριν κηδευτεί το παιδί, αλλά και πριν υπάρξει μια στοιχειώδης έρευνα.























































