ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας θα ηχήσουν το πρωί της Τρίτης στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2016».
Όπως ανακοινώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 11 το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσει η δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες θα ηχήσουν όπως θα ακούγονταν αν έπρεπε να σημάνουν αεροπορική επίθεση.
Ο ήχος, που θα είναι διακοπτόμενος και διαφορετικής έντασης, θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα.
Στις 11.05 θα σημάνει η λήξη του συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.
Η Περιφέρεια ενημερώνει το κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.























































