ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κως,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση διερεύνισης της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στην Κω, καθώς οι αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες πήραν άδεια να γκρεμίσουν το μυστηριώδες δωμάτιο, το οποίο φέρεται να χτίστηκε λίγους μήνες μετά την εξαφάνισή του στο σημείο.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των ερευνών, οι ιδιοκτήτες παρά το γεγονός ότι είναι αναστατωμένοι έδωσαν τελικά τη συγκατάθεσή τους για να γκρεμιστεί το κτίσμα που αποτελεί πρόσθετο παράρτημα αγροικίας.
Οι βρετανοί ερευνητές ελπίζουν πως θα έρθουν στο φως νέα δεδομένα, που θα βοηθήσουν στην επίλυση του μυστηρίου.
«Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο», δήλωσε χθες ο Τζον Κάζινς.
Σημειώνεται ότι οι έρευνες στο επίμαχο οικόπεδο στην Κω συνεχίζονται για ένατη μέρα με τους βρετανούς ερευνητές να οργώνουν κυριολεκτικά ολόκληρη την περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου μετά από μία μαρτυρία, που ήθελε το μικρό αγόρι να έχει καταπλακωθεί καταλάθος από εκσκαφέα που εκτελούσε εργασίες στο σημείο την ημέρα της εξαφάνισής του.























































