ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε στην Αργυρούπολη η 13χρονη Ζωή

Βρέθηκε στην Αργυρούπολη η 13χρονη Ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντοπίστηκε στην Αργυρούπολη η 13χρονη Ζωή Μπουραντά που τις τελευταίως ώρες θεωρούνταν εξαφανισμένη. Για να βρεθεί η νεαρή μαθήτρια η οικογένειά της είχε ζητήσει να εκδοθεί ειδοποίηση Amber alert.

Σύμφωνα μεπληροφορίες βρέθηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

Η Ζωή Μπουραντά εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από την περιοχή της Πετρούπολης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο πεταμένο σε κάποιο δρόμο στο Μοναστηράκι.

Ήταν γύρω στις 5.30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, όταν η 13χρονη Ζωή επέστρεψε στο πατρικό της μετά από επίσκεψη στο σπίτι κάποιας φίλης της. Λίγη ώρα αργότερα ζήτησε από τη μητέρα της να πάει μέχρι το περίπτερο. Οι ώρες ωστόσο περνούσαν και η Ζωή δεν επέστρεφε. Οι γονείς της, θορυβημένοι από την πολύωρη απουσία της κόρης τους, δήλωσαν λίγο αργότερα την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές ενώ σήμανε Amber Alert.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr