Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διακοπή στη δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Διακοπή στη δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διακόπηκε για την Παρασκευή στις εννέα το πρωί η πρώτη δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται ο πρώην διευθυντής της Σχολής, η υπεύθυνη της Εστίας, αλλά και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο πρώην διευθυντής της Σχολής και η υπεύθυνη της Εστίας αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, ενώ ο πρώην βουλευτής δικάζεται για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος και ειδικότερα για τις παρεμβάσεις του που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απέβλεπαν στην ευνοϊκή μεταχείριση Κρητικών φοιτητών, οι οποίοι δημιουργούσαν προβλήματα στη Σχολή.

Ο ένας εκ των συνηγόρων του Διευθυντή της Σχολής ζήτησε την αναβολή καθώς δεν μπόρεσε να φτάσει από την Αθήνα ο δεύτερος δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση.

Στο ακροατήριο δεν βρέθηκε η Έλενα Ακρίτα που έχει κληθεί ως μάρτυρας. Με έγγραφο που είχε αποστείλει έκανε γνωστό ότι έχει σπάσει το πόδι της και δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Διευκρινίζεται πως η συγκεκριμένη δίκη δεν έχει να κάνει με τις αιτίες θανάτου του φοιτητή και με τους φυσικούς αυτουργούς των βασανιστηρίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απροειδοποίητα ο Νίκος Δένδιας γευμάτισε με νεοσύλλεκτους στα Ιωάννινα

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Σάββατο 07/02 ο Αλέξης Τσίπρας στα Ιωάννινα για την «ΙΘΑΚΗ» και όχι μόνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr