ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα αυτοκίνητο με τη δική του, ιδιαίτερη ιστορία, βγήκε στο σφυρί τις προηγούμενες ημέρες αφού πρόκειται για την περίφημη Mερσεντές του Ωνάση η οποία ήταν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στις αποθήκες του πρώην δυτικού αερολιμένα.
Νόμιμος εκκαθαριστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας ήταν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία και έβγαλε στο σφυρί τη Mercedes 250 του Ωνάση, με τα 2.800 cc και τους 130 ίππους της εποχής.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αγοραστεί το 1972 έναντι του ποσού των 250.000 δραχμών, ποσό μαμούθ για τη δεκαετία του ’70.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsauto.gr, ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, με νέο ιδιοκτήτη τον Γιάννη Γραμματίδη, ιδρυτή και πρόεδρο του πολιτικού κόμματος «Νέα Πορεία – Νέα Ελλάδα».
Ο τελευταίος αγόρασε τη Mercedes του Ωνάση έναντι τιμήματος 25.000 ευρώ, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει την φανταχτερή αρχική της μορφή.























































