Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλάει άσχημα ο καιρός – Από ποια ώρα και που θα χτυπήσουν θύελλες και καταιγίδες

Χαλάει άσχημα ο καιρός – Από ποια ώρα και που θα χτυπήσουν θύελλες και καταιγίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες -που θα συνοδεύονται πιθανώς τοπικά από χαλαζοπτώσεις- και τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με δελτίου επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

Την Τρίτη: Τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά Ελλάδα, η Βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα, στην αρχή της ημέρας, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Την Τετάρτη: Τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χώρα.

Παρά τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων, από το βράδυ της Τετάρτης και από τα δυτικά, η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας ERMINIO

48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» – Πότε και που θα ξεσπάσει

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Πρωταπριλιά με κακοκαιρία ERMINIO

«Red Code» ενόψει επιδείνωσης του καιρού την Τρίτη 17/2 – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Καιρός: Η αφρικανική σκόνη καλύπτει την Αθήνα – Βροχές και άνεμοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr