ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tην απεμπλοκή της χορήγησης εφάπαξ για πέντε επαγγελματικούς κλάδους έπειτα από απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου ανακοίνωσε το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητων Απασχολούμενων ΕΤΑΑ.
Η υπουργική απόφαση του κ. Πετρόπουλου αφορά τους κλάδους των Νομικών, Συμβολαιογράφων, Δικαστικών Επιμελητών, Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και Υγειονομικών, και πιο ειδικά χίλιους και πλέον δικαιούχους των κλάδων αυτών των οποίων η καταβολή του εφάπαξ είχε «παγώσει» από το Σεπτέμβρη του 2013.
Όπως αναφέρει το ΕΤΑΑ στην ανακοίνωσή του, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τον ταχύτερο κατά το δυνατό υπολογισμό του εφάπαξ των παραπάνω κατηγοριών ασφαλισμένων, ώστε σύντομα να αποδοθούν στους δικαιούχους τα δικαιούμενα ποσά.
Όπως αναφέρεται, το ΕΤΑΑ αναμένει σύντομα και ανάλογη απεμπλοκή του δικαιούμενου εφάπαξ για τους Μηχανικούς, το οποίο έχει καθυστερήσει λόγω των πολλών διαφοροποιήσεων σε παρακρατούμενα ποσοστά για τη σχετική παροχή κατά τη διάρκεια του ασφαλιστικού βίου των ασφαλισμένων της συγκεκριμένης κατηγορίας.























































