ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμπλοκή μεταξύ ανήλικων μεταναστών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο φιλοξενίας της Πάτρας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εξ αυτών.
Όπως είπε στο ΑΜΠΕ, η κοινωνική λειτουργός Γεωργία Τζανάκου και συντονίστρια του κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει η μη κυβερνητική οργάνωση «Praksis», το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ περίπου 15 ανηλίκων, που διαμένουν σε δύο διαφορετικά δωμάτια.
Αιτία ήταν το γεγονός πως κάποιοι από τους ανήλικους που διέμεναν στο ένα από τα δωμάτια έκαναν φασαρία, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να μην μπορούν να κοιμηθούν.
Έτσι, μετά από λίγη ώρα, κάποιοι από τους ανήλικους ήλθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι και άλλος ένας να λιποθυμήσει.
Αμέσως μετά, όπως ανέφερε η Γεωργία Τζανάκου, εκλήθη το ΕΚΑΒ και τα παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και την παροχή των πρώτων βοηθειών, επέστρεψαν στο κέντρο φιλοξενίας.
Επίσης, ένας ακόμη ανήλικος διακομίστηκε στην ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, όπου έπειτα από εξετάσεις επέστρεψε και αυτός στο κέντρο φιλοξενίας.
Σύμφωνα με την κ.Τζανάκου, στο κέντρο φιλοξενίας, που λειτουργεί στην Πάτρα από το 2014, διαμένουν 34 ανήλικοι και δεν ήταν η πρώτη φορά που καταγράφεται κάποιο επεισόδιο.
Πάντως, μετά τα όσα συνέβησαν χθες, όσοι ανήλικοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, θα μετακινηθούν, όπως προβλέπει ο κανονισμός, σε άλλα κέντρα φιλοξενίας.























































