Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στη Λάρισα: Κινδυνεύει 4χρονο παιδί από φωτιά σε σπίτι με κομμένο ρεύμα

Σοκ στη Λάρισα: Κινδυνεύει 4χρονο παιδί από φωτιά σε σπίτι με κομμένο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάρισα, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Σοκ στη Λάρισα , καθώς ένα 4χρονο αγόρι παραλίγο να χάσι τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που διαμένει στο κέντρο της πόλης.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το onlarissa.gr, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στην οδό Μανδήλαρά πιθανόν από αναμένο κερί ή κάποια σόμπα, καθώς όπως διαπιστώθηκε στο διαμέρισμα δεν υπήρχε ρεύμα ώστε να προκληθεί φωτιάαπό κάποιο βραχυκύκλωμα.

Η φωτιά έκαψε όλο το σπίτι προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα στο μικρό αγόρι το οποίο μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα, ο δρόμος αποκλείστηκε από την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση των αντρών με αντιασφυξιογόνες μάσκες για να απεγκλωβίσουν μάνα και παιδί και στην συνέχεια να κατασβέσουν την φωτιά που είχε ήδη κάψει όλο το διαμέρισμα.

Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Λάρισας στα πλαίσια της προανάκρισης που διενεργεί παίρνει καταθέσεις προκείμενου να συνθέσει το παζλ των καταστάσεων που οδήγησαν στη πρωινή τραγωδία. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου η οποία επειδή είναι σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα.

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.

Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από το καπνό που εισέπνευσε και διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα το 4 ετών αγοράκι που οι πυροσβέστες με αυτοθυσία απεγκλώβισαν από το διαμέρισμα της Μανδηλαρά το οποίο εκείνη την στιγμή φλεγόταν.

To onlarissa.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για την κατάσταση του μικρού αγοριού η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς κρίνεται σταθερή. Όμως η εισπνοή του καπνού είναι που του προκάλεσαν και τα εσωτερικά εγκαύματα τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν. «Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα», επισημαίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στη Μανδηλαρά δεν είχε ρεύμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εμπειρογνώμομες αναζητώντας μέσα στους καπνούς το πίνακα του ρεύματος διαπίστωσαν ότι το ρεύμα ήταν κομμένο. Το ερώτημα της προανάκρισης λοιπόν είναι πως προκλήθηκε η τραγωδία;

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάρος: Τρεις συλλήψεις για την χθεσινή πυρκαγιά

Καταγγελία κτηνοτρόφων: Γέμισε η ελληνική αγορά με ρουμάνικα αρνιά ενόψει Πάσχα

Φωτά στην Πάρο – Καίει κοντά σε σπίτια – Εστάλη μήνυμα από το 112

RND: Καίγονται ξανά τα δάση στην Ελλάδα

Τραγωδία στην Τουρκία: Τουλάχιστον 29 νεκροί από πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr