Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δέσμευση Τσίπρα για την πληρωμή των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

Δέσμευση Τσίπρα για την πληρωμή των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του ΟΑΣΘ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ζητούν οι εκπρόσωποι των φορέων της Θεσσαλονίκης, μετά τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια της σύσκεψης που είχε μαζί τους, ότι θα δώσει εντολή και τη Δευτέρα θα μπουν οι απαιτούμενες υπογραφές, ώστε να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και να εκταμιευθεί το ποσό για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Όλοι οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει αναστολή της επίσχεσης εργασίας, μετά από αυτή την εξέλιξη. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην φύγει από τη Θεσσαλονίκη αν δεν δώσει λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ, απηύθυνε έκκληση στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Την αναστολή της επίσχεσης ζήτησε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Το σωματείο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του ζητήματος.

Αιχμές Σπίρτζη κατά της διοίκησης του ΟΑΣΘ

Αιχμές σε βάρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ για το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, άφησε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης εκπροσώπων των φορέων της Θεσσαλονίκης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ είπε ότι θεωρεί υπερβολική την αντίδραση του σωματείου που προχώρησε σε επίσχεση εργασίας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σε τι συνίσταται η παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που δεσμεύτηκε να δώσει εντολή για να μπουν υπογραφές τη Δευτέρα και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που καθυστερούν την εκταμίευση των χρημάτων ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι “συνίσταται στο να μπορεί να επισπευθεί η εκταμίευση του ποσού στον ΟΑΣΘ”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr