ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρότατα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδιο της Αττικής από χθες το βράδυ.
Ορμητικοί χείμαρροι, ακινητοποιημένα οχήματα, περιοχές χωρίς ρεύμα και εκατοντάδες κλήσεις πολιτών προς την Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί καθ’όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.
Εξαιτίας βλαβών σε υποσταθμούς της ΔΕΗ χωρίς ρεύμα έμειναν ολόκληρα, οικοδομικά τετράγωνα στην πλατεία Βικτωρίας, στην 3η Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αττικής και στους Αμπελοκήπους.
Έντονα ήταν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα και στους σταθμούς του μετρό Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός και Πανόρμου, οι οποίοι παρέμειναν κλειστοί για αρκετές ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το Σάββατο τη χώρα μας, έχασε τη ζωή του ένας άνδρας στη Ζάκυνθο.























































