ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρότατα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδιο της Αττικής από χθες το βράδυ.
Ορμητικοί χείμαρροι, ακινητοποιημένα οχήματα, περιοχές χωρίς ρεύμα και εκατοντάδες κλήσεις πολιτών προς την Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, συνθέτουν την εικόνα που επικρατεί καθ’όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.
Εξαιτίας βλαβών σε υποσταθμούς της ΔΕΗ χωρίς ρεύμα έμειναν ολόκληρα, οικοδομικά τετράγωνα στην πλατεία Βικτωρίας, στην 3η Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αττικής και στους Αμπελοκήπους.
Έντονα ήταν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα και στους σταθμούς του μετρό Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός και Πανόρμου, οι οποίοι παρέμειναν κλειστοί για αρκετές ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το Σάββατο τη χώρα μας, έχασε τη ζωή του ένας άνδρας στη Ζάκυνθο.























































