Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

48ωρη απεργία ΠΝΟ – Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία από την Κυριακή το πρωί

48ωρη απεργία ΠΝΟ – Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία από την Κυριακή το πρωί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε 4ωρη απεργία κατέρχεται η ΠΝΟ και τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια για 48ωρες, από αύριο στις 6 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου έως στις 6 το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου.

Οι ναυτικοί κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με αφορμή τις πληροφορίες περί αλλαγής προς το δυσμενέστερο του φορολογικού καθεστώτος τους, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης από τους θεσμούς.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί τα 13 συνδικαλιστικά σωματεία της ΠΝΟ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον Αγ.Διονύσιο και πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας, όπου αντιπροσωπεία των εργαζομένων θα συναντηθεί πιθανότατα με τον υπουργό Ναυτιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΝΟ έχει ήδη εξαγγείλει και νέα πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ζητώντας τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών (εν ενεργεία και συνταξιούχων).

Σημειώνεται ότι οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων από την Ιεράπετρα ζητούν τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων από την Κρήτη στην περίπτωση που η απεργία των ναυτικών συνεχιστεί.

Ήδη ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετέφερε σχετικό αίτημα στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χωρίς Μετρό, Τραμ, Προαστιακό και ταξί την Τετάρτη

Κασσελάκης με ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Χωρίς ταξί την Τρίτη 27/2 η Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr