ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Η ΕΛ.Α.Σ. εξευτέλισε τον Ντόκο: «...αν το τριψήφιο χτυπήσει στις τρεις το βράδυ, είναι ο κος Ντόκος που έχει επιφορτιστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 900.000 Ρώσοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου, όπως έκανε γνωστό η Ενωση tour operators της Ρωσίας (ATOR).
Ανάλογη πρόβλεψη είχε γίνει παλιότερα και από τον προϊστάμενο του ΕΟΤ Μόσχας, Πολύκαρπο Ευσταθίου, ο οποίος με αφορμή την ανακοίνωση της ATOR δήλωσε ότι πολύ σημαντική για την ανάκαμψη των Ρώσων επισκεπτών προς την Ελλάδα είναι η ύπαρξη απευθείας αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο σημαντικότερων πόλεων της Ρωσίας. της Μόσχας και της Αγ.Πετρούπολης, με ελληνικούς προορισμούς.
Πηγές του Υπουργείου Τουρισμού αναφέρουν ότι το 2017 αναμένεται περαιτέρω άνοδο των Ρώσων επισκεπτών, καθώς νέες απευθείας πτήσεις έχουν προγραμματιστεί μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, νέες πτήσεις έχουν δρομολογηθεί μεταξύ της Σαμάρα και του Αικατερίνμπουργκ με την Κρήτη, ενώ το hightlight της επόμενης χρονιάς αναμένεται να είναι η απευθείας σύνδεση Μόσχας και Αγ.Πετρούπολης με την Καβάλα, η οποία θα εκτοξεύσει τον τουρισμό σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.























































