Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Παγωνιά και ισχυροί βοριάδες την Παρασκευή

Καιρός: Παγωνιά και ισχυροί βοριάδες την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Την Παρασκευή στα ανατολικά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένες καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα Ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με κρύο, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα παροδικής βροχής ή χιονόπτωσης στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βοριάδες και θερμοκρασία ως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά της Κρήτης, βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 3 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με ασθενείς βροχές και στην Πάρνηθα παροδική χιονόπτωση, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και το Πάσχα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr