Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Που θα βρέξει και που θα χιονίσει την Τρίτη

Που θα βρέξει και που θα χιονίσει την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χιόνια,

Τοπικές βροχές στα δυτικά, στα νότια και στην ανατολική νησιωτική χώρα την Τρίτη 3 Ιανουραρίου, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ήλιο με τοπικές νεφώσεις.

Από την Πέμπτη, τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και στα νότια δυτικοί ως 6 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6, στα νότια ως 7 και την Πέμπτη τοπικά 8 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο την Τρίτη και Τετάρτη και πτώση την Πέμπτη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα βόρεια θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με νεφώσεις από το απόγευμα, παγετός τη νύχτα και το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 2 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπική συννεφιά με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια και χιόνι στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στα δυτικά. Ο υδράργυρος από μείον 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικά αυξημένη συννεφιά και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με τοπική συννεφιά το βράδυ. Ο υδράργυρος από μείον 5 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Κορύφωση της ψυχρής εισβολής την Τρίτη 30/1

Από την Κυριακή χαλάει ο καιρός – Το εντονότερο δεύτερο κύμα από το μεσημέρι της Δευτέρας – LIVE χάρτες

Καιρός – Καλλιάνος: Καταφθάνουν τα χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής

Καιρός: Ψυχρή εισβολή με χιόνια από την Κυριακή – Πού θα το στρώσει στην Αττική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr