ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στην Μπραζίλια χωριστή επιμνημόσυνη δέηση για τον Έλληνα Πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκο Αμοιρίδη, στον Καθεδρικό ναό, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας, μέλη της εκεί ελληνικής κοινότητας, ο μητροπολίτης Μπουένος Αϊρες και έξαρχος Νοτίου Αμερικής κ. Ταράσιος, καθώς και εκπρόσωποι της βραζιλιάνικης πολιτικής ηγεσίας και του διπλωματικού σώματος.
Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, η σορός του διπλωμάτη που δολοφονήθηκε από το εραστή της συντρόφου του, Φρανσουάζ, θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, όπου η κηδεία προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογενείας.
Το ελληνικο υπουργειο Εξωτερικων θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.
Την Τρίτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τελέστηκε η επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας, του προξενικού σώματος, τοπικών αξιωματούχων καθώς και του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μπουένος Αϊρες και έξαρχου Νοτίου Αμερικής, κ. Ταράσιου.























































