ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στην Μπραζίλια χωριστή επιμνημόσυνη δέηση για τον Έλληνα Πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκο Αμοιρίδη, στον Καθεδρικό ναό, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας, μέλη της εκεί ελληνικής κοινότητας, ο μητροπολίτης Μπουένος Αϊρες και έξαρχος Νοτίου Αμερικής κ. Ταράσιος, καθώς και εκπρόσωποι της βραζιλιάνικης πολιτικής ηγεσίας και του διπλωματικού σώματος.
Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, η σορός του διπλωμάτη που δολοφονήθηκε από το εραστή της συντρόφου του, Φρανσουάζ, θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, όπου η κηδεία προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογενείας.
Το ελληνικο υπουργειο Εξωτερικων θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.
Την Τρίτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τελέστηκε η επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας, του προξενικού σώματος, τοπικών αξιωματούχων καθώς και του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μπουένος Αϊρες και έξαρχου Νοτίου Αμερικής, κ. Ταράσιου.






















































