Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είναι το ελληνικό CSI που δημιουργεί ο Μανώλης Σφακιανάκης

Τι είναι το ελληνικό CSI που δημιουργεί ο  Μανώλης Σφακιανάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μανώλης Σφακιανάκης,

Ο Μανώλης Σφακιανάκης ανακοίνωσε την δημιουργία ενός «ελληνικού ψηφιακού CSI», μια μέρα μετά την καρατόμησή του από τη θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Θα ενημερώνει πολίτες, γονείς και παιδιά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν

Σε συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο απόστρατος, πλέον, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ανακοίνωσε τη δημιουργία Ινστιτούτου που θα δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου και θα ενημερώνει πολίτες, γονείς και παιδιά για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

«Υπηρέτησα με την καρδιά μου την ΕΛΑΣ. Πριν από 22 χρόνια ξεκίνησα σε ένα μικρό γραφείο. Κανένας δεν πίστευε πως από τα καλώδια θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο έγκλημα. Τελικά τους έκανα να πιστέψουν ότι το έγκλημα είναι και ηλεκτρονικό, αλλά και ότι υπάρχει», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο κ.Σφακιανάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την υπηρεσία που ίδρυσε και ταυτίσθηκε μαζί της. «Εγώ είμαι ο ιδρυτής αυτής της υπηρεσίας το 1995. Τότε ήμουν μόνος, τώρα έχω εσάς».

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ενημερώθηκε για την προαναγγελθείσα ήδη από τις περσινές κρίσεις στο Σώμα αποστρατεία του -τότε, είχε μετακινηθεί σε αδρανή υπηρεσία- μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook χωρίς να μασά τα λόγια του, απάντησε στην απόφαση της αποστράτευσης και ταυτόχρονα προανήγγειλε τα επόμενα βήματά του:

«Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, η πτήση προσγειώθηκε πλην όμως δεν έχει φτάσει στον τελικό προορισμό. Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ. Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου, εγώ όμως, θα συνεχίζω να τις δίνω, όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα!

Το πρόγραμμα για τις επισκέψεις μου ανά νομό θα σας το ανακοινώσω σύντομα… σε συνέντευξη Τύπου. Καλή αρχή σε όλους μας και είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα- στόχο ανά την Ελλάδα».

Η γνωστοποίηση της είδησης για την καρατόμηση του Μανώλη Σφακιανάκη από τους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους πολίτες. Όσο κι αν είχε προαναγγελθεί, εντούτοις παραμένει απίστευτο ότι ένας αξιωματικός που κατά τεκμήριο προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με τον όρκο που είχε δώσει όταν είχε μπει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν είναι πια αναγκαίος στην ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Υποκλέπτουν φωτογραφίες γυναικών από τα social media, τις «γδύνουν» και τις διαπομπεύουν

Αυτά είναι τα 4 σύμβολα χρησιμοποιούν οι παιδεραστές για να «επικοινωνούν» – Τι σημαίνουν

Σφακιανάκης: Περιμένουμε νέα κρούσματα κυβερνοεπιθέσεων

Τι θα κάνει ο Σφακιανάκης μετά την αποστρατεία του από την Αστυνομία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr