ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, Στάση Εργασίας,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και στον ΟΑΕΔ διαμαρτυρόμενοι για επικείμενες αποχωρήσεις, καθώς πλησιάζει η λήξη της οκτάμηνης περιόδου διαθεσιμότητας στην οποία έχουν περιέλθει συνάδελφοί τους.
Η στάση ξεκινάει στις 12:30 και θα διαρκέσει έως τη λήξη του ωραρίου, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας
θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας.
«Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ο οκτάμηνος εμπαιγμός και η παραπλάνηση των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Καμιά υπόσχεση και κανένα χρονοδιάγραμμα για την ένταξή τους στη διαδικασία της κινητικότητας δεν έχει υλοποιηθεί, φέρνοντάς τους πλέον άμεσα αντιμέτωπους με το φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ) και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.
Η κινητοποίηση αφορά και το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο, το οποίο, σύμφωνα με τις Ομοσπονδίες, δημιουργεί ακόμη μια τεράστια δεξαμενή υποψήφιων «διαθέσιμων» και απολυμένων.























































