Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και μποφόρ την Τρίτη

Κακοκαιρία  με βροχές, καταιγίδες και μποφόρ  την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Η επιδείνωση του καιρού, που σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, ξεκίνησε από την Δευτέρα το απόγευμα, θα συνεχιστεί και την Τρίτη και θα επηρεάσει μέχρι τις πρωινές ώρες την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο.

Κατά διαστήματα η κακοκαιρία θα πλήξει επίσης την Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα τις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη.

Έτσι με παροδικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά θα κυλήσει η Τρίτη στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα τοπικά μπορεί να είναι έντονα.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα είναι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές, το πρωί σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βελτίωση το βράδυ. Νότιοι και βαθμιαία ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και ισχυροί νότιοι άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Νότιοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές ή καταιγίδες ως το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές και νωρίς το πρωί σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr