Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεισμός Λέσβος: “Μην ανησυχείτε” λέει ο Λέκκας

Σεισμός Λέσβος: “Μην ανησυχείτε” λέει ο Λέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερα καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο σεισμολόγος και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) Ευθύμιος Λέκκας, μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ζήτησε από τους πολίτες των νησιών του βορείου Αιγαίου να μην ανησυχούν, γιατί, όπως είπε, όλη η σεισμική δραστηριότητα που εκτονώνεται το τελευταίο διάστημα, εντάσσεται αποκλειστικά στον τουρκικό χερσαίο χώρο και όχι στο νησί της Λέσβου.

Πρόσθεσε πως η απόσταση είναι μεγάλη, και έτσι, ακόμη αν συνεχιστεί η δραστηριότητα αυτή, δεν θα έχει καμία επίπτωση στον ελληνικό χώρο.

Υπογράμμισε ακόμη πως οι κατασκευές και υποδομές στη χώρα μας αντέχουν σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη, συμπληρώνοντας πως για να αρχίσουμε να ανησυχούμε, θα πρέπει πρέπει να υπάρξουν πολύ υψηλά μεγέθη, πραγμα που, όπως είπε, δεν θεωρεί δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Λέκκας: Πρέπει να γίνει άμεσα ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Όσο περνάει ο χρόνος ο σεισμός από τα 7,8 Ρίχτερ πάει στα 8,2

ΥΠΕΞ σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο: Πολιτικοποιείτε ένα περιβαλλοντικό θέμα – Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

ΗΠΑ: Σεισμός 4,8 βαθμών στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr