ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο σεισμολόγος και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) Ευθύμιος Λέκκας, μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ζήτησε από τους πολίτες των νησιών του βορείου Αιγαίου να μην ανησυχούν, γιατί, όπως είπε, όλη η σεισμική δραστηριότητα που εκτονώνεται το τελευταίο διάστημα, εντάσσεται αποκλειστικά στον τουρκικό χερσαίο χώρο και όχι στο νησί της Λέσβου.
Πρόσθεσε πως η απόσταση είναι μεγάλη, και έτσι, ακόμη αν συνεχιστεί η δραστηριότητα αυτή, δεν θα έχει καμία επίπτωση στον ελληνικό χώρο.
Υπογράμμισε ακόμη πως οι κατασκευές και υποδομές στη χώρα μας αντέχουν σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη, συμπληρώνοντας πως για να αρχίσουμε να ανησυχούμε, θα πρέπει πρέπει να υπάρξουν πολύ υψηλά μεγέθη, πραγμα που, όπως είπε, δεν θεωρεί δυνατό.























































