ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή,

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H ΔΕΗ λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, αυστηρά σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις των νόμων και των κωδίκων, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας με αφορμή τον έλεγχο που διεξάγεται στα γραφεία της ΔΕΗ από κλιμάκιο της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
O έλεγχος ξεκίνησε την Τρίτη και όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, «η διοίκηση της Επιχείρησης σεβόμενη τις κοινοτικές διαδικασίες, όργανα και θεσμούς παρέχει στους ελεγκτές κάθε δυνατή συνδρομή για τη διευκόλυνση του έργου τους».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο έλεγχος διενεργείται δυνάμει σχετικής απόφασης της Επιτροπής με ημερομηνία 1.2.2017 για υποτιθέμενη κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης εκ μέρους της ΔΕΗ στη χονδρική αγορά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το 2010 και εφεξής».
Κατά πληροφορίες η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία που έχει υποβληθεί εδώ και αρκετούς μήνες από φορέα της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και σχετίζεται με τη διαμόρφωση των προσφορών (σε ευρώ ανά μεγαβατώρα) για τη συμμετοχή των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ στην ημερήσια αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Ο έλεγχος διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κανονισμού 1/2003 της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατοχυρώνει τις εξουσίες ελέγχου των υπαλλήλων της ΕΕ σε επιχειρήσεις και ενώσεις επιχειρήσεων.






















































