ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πολιτικό αδιέξοδο στο Ισραήλ δείχνει νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα Νετανιάχου, αλλά χωρίς πλειοψηφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, το κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, δύο σχηματισμοί, αποτελούμενοι από δύο αεροσκάφη ο καθένας, καθώς και τρία μεμονωμένα CN-235, πραγματοποίησαν επτά παραβάσεις του FIR Αθηνών και 25 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.
Μία εκ των παραπάνω 25 παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 στις 13:18 πάνω από το Φαρμακονήσι στα 26.000 πόδια.
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.























































