Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Nέες προκλήσεις στο Αιγαίο με 25 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη

Nέες προκλήσεις στο Αιγαίο με 25 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά τουρκικά αεροσκάφη, στο βορειοανατολικό, το κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, δύο σχηματισμοί, αποτελούμενοι από δύο αεροσκάφη ο καθένας, καθώς και τρία μεμονωμένα CN-235, πραγματοποίησαν επτά παραβάσεις του FIR Αθηνών και 25 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Υπέρπτηση ζεύγους μαχητικών F-16 πάνω από το Φαρμακονήσι

Μία εκ των παραπάνω 25 παραβιάσεων ήταν η υπέρπτηση που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 στις 13:18 πάνω από το Φαρμακονήσι στα 26.000 πόδια.

Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr