ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις συμπλοκές που σημειώθηκαν μπροστά στο Ηρώο Μπιζανομάχων κατά τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.
Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, ομάδες αντιεξουσιαστών που είχαν συγκεντρωθεί αντέδρασαν έντονα στην παρουσία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρήστο Παππά και επιτέθηκαν κατά πάντων.
Μετά τις συμπλοκές που σημειώθηκαν επτά αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρουν μώλωπες και θλαστικά τραύματα.
Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα πάρουν εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ανησυχητική.
Πάντως, το epiruspost.gr μεταδίδει ότι ένας από τους αστυνομικούς φέρει χτυπήματα από καδρόνια στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές.


Σε δηλώσεις τους, ο περιφεριάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, καταδίκασαν τα όσα συνέβησαν.
Ο Γ. Στέφος ανέφερε επίσης πως «η παρουσία ενός ανθρώπου μέλους εγκληματικής οργάνωσης που ψέλνει τον ύμνο των ναζί είναι από μόνη της πρόκληση» και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της δοξολογίας μέσα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων ο κ. Παππάς υπήρξε προκλητικός, καθώς, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με φασιστικό και ιταμό τρόπο αγνόησε το πρωτόκολλο.























































