ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο κελί του επέστρεψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το εξιτήριο που πήρε από το Νοσοκομείο Αττικόν όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος για περίπου δύο εβδομάδες.
Σε δήλωσή του ο συνήγορός του Λεωνίδας Κοτσαλής ανέφερε ότι «με απόφαση των θεραπόντων ιατρών του Α.Α. Τσοχατζόπουλου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, ολοκληρώθηκε η παραμονή του πρώην Υπουργού στην Αγγειοχειρουργική Κλινική και εντός της ημέρας θα μεταχθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού.»
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα μεταχθεί αύριο στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα απολογηθεί η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη. Σε περίπτωση που δεν απολογηθεί η κατηγορούμενη, θα ξεκινήσει την απολογία του ο πρώην Διευθυντής Εξοπλιστικών προγραμμάτων του ΥΠΕΘΑ, Γιάννης Σμπώκος.























































