ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Στρατιωτική Άσκηση,

















































Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Καιρός: Σε ποιές περιοχές οι βροχές απειλούν με ματαίωση τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση έρευνας και διάσωσης Ελλάδας-Κύπρου που διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης έρευνας και διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία για την ενότητα και την δύναμη Ελλάδας και Κύπρου.
Στην «CYPGRE – 01/17» συμμετείχαν η πυραυλάκατος ΔΑΝΙΟΛΟΣ και ένα ελικόπτερο της διοίκησης Αεροπορίας, της 460ης μοίρας έρευνας διάσωσης της εθνικής Φρουράς.
Σκοπός της άσκησης ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχουσών δυνάμεων στην αεροδιακομιδή τραυματιών στη διάρκεια ναυτικού ατυχήματος στην ανοικτή θάλασσα. Τον συντονισμό και τον επιχειρησιακό έλεγχο των αεροναυτικών μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση είχε το κέντρο συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ.






















































