ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δεν θα πληρώσουν διπλά ασφάλιστρα όσοι έχουν πρόβλημα στον ΕΦΚΑ» (βίντεο)

«Δεν θα πληρώσουν διπλά ασφάλιστρα όσοι έχουν πρόβλημα στον ΕΦΚΑ» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ασφαλισμένοι που δεν έχουν μπορέσει να καταβάλουν τα ασφάλιστρά τους λόγω των προβλημάτων του ΕΦΚΑ δεν θα κληθούν να πληρώσουν δύο φορές, διαβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο διοικητής του φορέα, Αθανάσιος Μπακαλέξης.

Χιλιάδες εργαζόμενοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών είχαν μείνει «στο κενό» τις προηγούμενες ημέρες, καθότι δεν αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι παρακρατήσεις που όφειλαν να καταβάλουν για τον Ιανουάριο. Ο ΕΦΚΑ άρχισε να στέλνει ειδοποιητήρια στους εν λόγω ασφαλισμένους, γεννώντας ανησυχίες ότι θα χρεωθούν δύο φορές.

«Αυτοί που θα πληρώσουν μέσω πλατφόρμας δεν θα πληρώσουν και τα ειδοποιητήρια», διαβεβαίωσε ο κ. Μπακαλέξης.

Υποστήριξε παράλληλα ότι η πλατφόρμα του ΕΦΚΑ θα είναι έτοιμη και πλήρως λειτουργική την επόμενη εβδομάδα.

Για αδικαιολόγητο χάος έκανε λόγο από την πλευρά του, με παρέμβαση του, ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατό οι ασφαλισμένοι που επηρεάζονται από το πρόβλημα να ενημερώνονται μέσω τηλεοπτικών δηλώσεων του διοικητή και πρέπει να καλυφθούν με επίσημη ρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φίλιππος Καμπούρης προφυλακιστέος – Τι ειπώθηκε στη μαραθώνια ανακριτική διαδικασία

Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ

Μαραθώνας: Έθαψε τη μητέρα της στην αυλή και εισέπραττε τη σύνταξή της για 10 χρόνια

Χρέη-ρεκόρ 52,4 δισ. στα ασφαλιστικά Ταμεία «πνίγουν» τους μικρομεσαίους

ΕΦΚΑ: Σε εφαρμογή τίθεται η νέα ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών 72 δόσεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr