ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαβεβαίωση ότι «θα αποκατασταθεί οπωσδήποτε» η ζημιά που υπέστη το τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο από την πυρκαγιά, έδωσε η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Έχουμε όλα τα στοιχεία και όλες τις πληροφορίες για να το αποκαταστήσουμε πλήρως, να το αποδώσουμε στην κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε σε ετοιμότητα και είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό» ανέφερε η κ. Βλαζάκη, η οποία από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στο Διδυμότειχο, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της ζημιάς.
Σημείωσε, δε, ότι το υπουργείο Πολιτισμού έχει ως προτεραιότητα το μνημείο που έχει χτιστεί το 1420, το έχει εντάξει και στα προηγούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα και στο τωρινό, το ΕΣΠΑ 2013-2020, και έχουν προχωρήσει οι διάφορες προδιαγραφές που χρειάζονται για την οριστική μελέτη αποκατάστασης.























































