ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ψήφους 10-1 το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο επέλεξε ως νέα επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς και διάδοχο της παραιτηθείσας Ελένης Ράικου, την αντεισαγγελέα Εφετών Ελένη Τουλουπάκη.
Η κ. Τουλουπάκη θα είναι σε λίγες ημέρες η διάδοχος της Ελένης Ράικου, η οποία είχε ζητήσει την αντικατάστασή της προβαίνοντας σε σοβαρές καταγγελίες για την έρευνα που είναι σε εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση της NOVARTIS.
Ο εισαγγελέας που μειοψήφισε ήταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης ,ο οποίος πρότεινε άλλους αρχαιότερους στην ιεραρχία εισαγγελικούς λειτουργούς.
Η νέα επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις που σχετίζονται με τις έρευνες από τις διάφορες λίστες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ πριν από μέρες μετείχε στην ομάδα των εισαγγελικών λειτουργών, η οποία με επικεφαλής τον εποπτεύοντα για το οικονομικό έγκλημα Παναγιώτη Αθανασίου, μετέβη στη Χάγη, όπου είχε κρίσιμες επαφές για τα λεγόμενα Pαnama Papers.
Η κ. Τουλουπάκη είχε χειριστεί, μεταξύ άλλων, και την υπόθεση για τις καταθέσεις Φαλτσιανί, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ καθώς και άλλες παρεμφερείς υποθέσεις.























































