ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 28 Απριλίου αναμένεται να αρχίσουν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι καταθέσεις στη δίκη για το σκάνδαλο της Siemens, με πρώτο μάρτυρα τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου.
Στο μεταξύ την Μ. Τετάρτη το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του πρώην στελέχους της Siemens, Μίκαελ Κουτσερόιτερ, Ηλία Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να μεταφραστούν έγγραφα της δικογραφίας στη γερμανική γλώσσα. Το δικαστήριοαπέρριψε το αίτημα κρίνοντας ότι οι κατηγορούμενοι έχουν λάβει πλήρη γνώση μέσω των συνηγόρων τους, καθώς και ότι και οι ίδιοι είναι δυνατόν να παρίστανται στη δίκη αυτοπροσώπως και με διερμηνέα.
Παράλληλα, το δικαστήριο απέρριψε και τις ενστάσεις ακυρότητας του κατηγορητηρίου, ενώ επιφυλάχθηκε ως προς την ένσταση για παραγραφή επιμέρους αδικημάτων, λόγω μη εφαρμογής του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Σύμφωνα με το σκεπτικό της έδρας, το ζήτημα θα φανεί κατά τη διερεύνηση της ουσίας της υπόθεσης. Την ίδια θέση είχε το δικαστήριο και για το αίτημα των κληρονόμων του Εμμ. Σταυριανού, ο οποίος έχει αποβιώσει και κατ’ επέλταση έχει παύσει η σε βάρος τους ποινική δίωξη.























































