Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τελευταίο αντίο στους δύο αξιωματικούς που σκοτώθηκαν στο ελικόπτερο

Το τελευταίο αντίο στους δύο αξιωματικούς που σκοτώθηκαν στο ελικόπτερο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή οι κηδείες των δύο αξιωματικών, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου και του υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου Huey της Αεροπορίας Στρατού, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Ειδικότερα, στις 10:00 τελείται η εξόδιος ακολουθία του Θωμά Αδάμου στο Παλαιοκλήσι Καρδίτσας, ενώ στις 18:30 συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Ιωάννη Τζανιδάκη, στην Αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκδόθηκε για πρώτη φορά Εγχειρίδιο Εκστρατείας του Στρατού Ξηράς για τη χρήση και αντιμετώπιση πολυκοπτέρων (UAV)

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα ιστορικά βασίζεται στον Στρατό των Πολιτών» – Στόχος: 150.000 ενεργή εφεδρεία – Το 2030 θα έχουμε τον ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ στρατό

Νίκος Δένδιας: «Η Πατρίδα μας ουδένα απειλεί» αλλά «είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπίσει την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά της δικαιώματα»

Ο Νίκος Δένδιας στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ» στη Σάμο

Ο Νίκος Δένδιας Χριστούγεννα στη Σάμο με τους στρατιώτες και τις στρατιωτίνες μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr