Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Προκαταρκτική εξέταση για ακρωτηριασμούς γεννητικών οργάνων σε κορίτσια

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Προκαταρκτική εξέταση για ακρωτηριασμούς γεννητικών οργάνων σε κορίτσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων σε ανήλικα κορίτσια.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε έρευνα κατεπείγουσα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας επισημαίνοντας πως «πρόκειται για βαρβαρότητα η οποία δεν δύναται να γίνει ανεκτή από την ευνομούμενη Ελληνική Πολιτεία».

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποιήθηκαν, μέλος ΜΚΟ που ασχολείται με πρόσφυγες και μετανάστες, καταγγέλλει ότι δεκάδες κορίτσια, κάτω των 15 ετών, έχουν υποστεί αυτό το βασανιστήριο το οποίο αναθέτουν οι γονείς τους σε ηλικιωμένες «μαίες» και άτυπους ιμάμηδες.

Καταγγέλλει, επίσης, πως οι επεμβάσεις, έναντι αμοιβής σε όλη την χώρα και στην Αθήνα, γίνονται χωρίς τήρηση κανόνων ασφαλείας και υγιεινής και χωρίς καν τη χρήση αναισθητικού.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία, στην Αθήνα και σε κάποια hot spots υπάρχει «ολόκληρη βιομηχανία» από τις «θεραπεύτριες» που αναλαμβάνουν να κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr