Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιάννα Χατζημανωλάκη: Πολλές οι απορίες για την εικοσαήμερη εξαφάνισή της – Τι έκανε στο βουνό!

Γιάννα Χατζημανωλάκη: Πολλές οι απορίες για την εικοσαήμερη εξαφάνισή της – Τι έκανε στο βουνό!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης μητέρας από το Μενίδι, Γιάννας Χατζημανωλάκη, η τύχη της οποίας αγνοείτο από τις 25 Απριλίου και για 20 μέρες, μέχρι τις 15 Μαΐου, όταν και επανεμφανίστηκε, εμφανώς καταβεβλημένη, πέφτοντας στην αγκαλιά της αδερφής της.

Η αδελφή της μετέφερε στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» όλα όσα της είπε ότι βίωσε η 29χρονη μητέρα στο βουνό, όπου κρυβόταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη, φορώντας συνεχώς τα ίδια ρούχα, με τα οποία χάθηκε το πρωινό της 25ης Απριλίου από το σπίτι της στο Μενίδι.

Τους είπε, λοιπόν, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και μεταφέρει το σάιτ anikolouli.gr, πως κρυβόταν στο εσωτερικό ενός μεγάλου θάμνου και είχε βρει ένα σκέπαστρο, για να μην κρυώνει.

Ισχυρίστηκε πως έμεινε εκεί καθηλωμένη για μέρες και δεν έβρισκε τη δύναμη να επιστρέψει, από τις κρίσεις πανικού που βίωνε.

«Όταν μπορούσε, κατέβαινε λίγο πιο χαμηλά, όπου είχε εντοπίσει πόσιμο νερό. Κατάφερε έτσι να γεμίζει κάποια άδεια μπουκάλια που βρήκε στο βουνό και να προστατευτεί από την αφυδάτωση» είπε στη δημοσιογράφο η αδελφή της, Θεοδοσία Χατζημανωλάκη.

«Όταν την κατέβαλε η πείνα έψαχνε για αποφάγια σε κάδους σκουπιδιών. Επειδή όμως ντράπηκε μην την δει κάποιος, έμενε στο καταφύγιό της και έτρωγε φύλλα που έβρισκε στο έδαφος».

Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη πως δεν βρέθηκε με τις οργανωμένες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο βουνό, η αδελφή της Γιάννας υποστήριξε πως, ενώ άκουσε φωνές, δεν βγήκε από την κρυψώνα της, επειδή φοβόταν -χωρίς πάντως να διευκρινίσει τι και ποιον ή ποιους.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε στους συγγενείς της πως κάποια στιγμή άρχισε να κατηφορίζει το βουνό, μέχρι που έφτασε στο πατρικό της σπίτι. Ήταν το μόνο σημείο που της ήρθε στο μυαλό.

«Η κατάσταση της χρήζει ιατρικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς είναι πολύ αδυνατισμένη, συνεχίζει να παθαίνει κρίσεις πανικού και χρεώνει τον εαυτό της για όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Η ίδια δεν έχει καταλάβει τι την οδήγησε στη φυγή, ούτε είχε αίσθηση του χρόνου που απουσίαζε» είπε η αδελφή της.

Σχετικά με τον σύζυγό της και το άσχημο παρελθόν τους, η Γιάννα είπε στα αδέλφια της ότι τον κατηγόρησαν άδικα, γιατί δεν την πείραξε και δεν ευθύνεται αυτός για την φυγή της.

Το χρονικό διάστημα που η νεαρή μητέρα από το Μενίδι θεωρείτο αγνοούμενη, πολλοί πίστευαν πως ο σύζυγος της είχε εμπλοκή στην εξαφάνισή της, καθώς είχαν κακές σχέσεις στο παρελθόν.

Ο ίδιος πάντως πιστεύει πως η γυναίκα του δεν ήταν στο βουνό, όπως ισχυρίζεται, ενώ τονίζει ότι η απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν για τον χαμό της, δόθηκε με την εμφάνισή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μενίδι: Ανήλικοι ασέλγησαν σε 12χρονο μέσα στο σχολείο – Ο ένας είπε ότι το έκανε για πλάκα

Μενίδι: Άγιος ξυλοδαρμός αστυνομικού από ομάδα Ρομά – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Φωτιά: Μεγάλη αναζωπύρωση στην Πάρνηθα

Αχαρνές: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε πυροσβέστες στον Άγιο Ιωάννη Ρώσο – Δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής

ΓΕΕΘΑ: Το στρατόπεδο «ΚΑΠΟΤΑ» ουδέποτε κινδύνεψε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr