Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τρελός” καιρός την Τρίτη – Ηλιοφάνεια με βροχές καικαταιγίδες

“Τρελός” καιρός την Τρίτη – Ηλιοφάνεια με βροχές καικαταιγίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Άστατος σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές τις θερμές ώρες θα είναι ο καιρός την Τρίτη. Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας και κεντρικής ηπειρωτικής χώρας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα όμως θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικά αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές το μεσημέρι και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Το θερμόμετρο από 11 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 9 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 10 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο άγγιξε τους 38 βαθμούς

Ποιες περιοχές θα «πνίξει» η αφρικανική σκόνη – Αναβλητικός και ζεστός καιρός

Η αφρικανική σκόνη κλείνει τα σχολεία – Πέντε ημέρες κόλαση

Το καλοκαίρι του 2023, το θερμότερο από την εποχή της ακμής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας – Τι προβλέπουν οι επιστήμονες για φέτος

Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες, σκόνη και λασποβροχές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr