ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο δήμαρχος Αχαρνών ( Μενιδίου )Γιάννης Κασσαβός, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη.
Η ένταση όλων των προηγούμενων ημερών μετά τον αδόκητο θάνατο του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα και τις κινητοποιήσεις στο Μενίδι φαίνεται πως επιβάρυναν πολύ τον δήμαρχο ο οποίος πρωτοστατούσε σε όλες τις προσπάθειες για εκτόνωση και εξεύρεση λύσης.
Μόλις την προηγούμενη νύχτα είχε γίνει στο Μενίδι μια ακόμη κινητοποίηση. Ενώ ο δήμαρχος την Τρίτη είχε μετάσχει στη συνάντηση αντιπροσωπείας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.























































