Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου ήταν και στο “Μαβί Μαρμαρά” στον στολίσκο για τη Γάζα

Ο καπετάνιος του τουρκικού πλοίου ήταν και στο “Μαβί Μαρμαρά” στον στολίσκο για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όλο και πιο ύποπτη γίνεται η υπόθεση του τουρκικού πλοίου ACT που τη Δευτέρα αναστάτωσε το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όταν ο καπετάνιος του, αρνήθηκε να σταματήσει τον πλου του για να γίνει νηοψία από το Ελληνικό Λιμενικό, που είχε πληροφορία από τη DEA, για μεταφορά ναρκωτικών.

Όπως αποκαλύπτεται, γράφει το militaire.gr, ο καπετάνιος ήταν μεταξύ των επιβαινόντων στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά, το οποίο είχε προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας, με αποτέλεσμα να επέμβουν Ισραηλινοί κομάντος και να υπάρξουν νεκροί Τούρκοι “ακτιβιστές” που αργότερα λέχθηκε ότι ήταν Τούρκοι πράκτορες.

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι το Ισραήλ θα πληρώσει στις οικογένειες των θυμάτων 20 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Ο Χαλού Σαμί Καλκαβάν που είναι καπετάνιος του ACT, ήταν στη λίστα επιβατών του Μαβί Μαρμαρά, στο οποίο καπετάνιος ήταν ο αδελφός του. Προφανώς δεν είναι… τυχαίοι ναυτικοί.

Από τη Δευτέρα η Τουρκία επιχειρεί να παρουσιάσει το γεγονός του ACT ως… θερμό επεισόδιο. Κάτι που δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως ανέκδοτο βεβαίως.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr