ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους 38 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα η θερμοκρασία, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο αύριο, αγγίζοντας κατά τόπους στα κεντρικά και νότια τους 40 βαθμούς.
Ειδικότερα, ο καιρός τη Δευτέρα θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.























































