ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Γαλάζια Σημαία 2026: Αυτές είναι οι 624 καθαρές παραλίες στην Ελλάδα
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ προνοιακά ιδρύματα της Κρήτης κατάφεραν να διεκδικήσουν και πήραν πίσω ΕΝΦΙΑ ύψους 421.000 ευρώ,που πλήρωναν άδικα από το 2013 και μέχρι πέρυσι.
Μετά από ενέργειες ενός οικονομολόγου και ενός νομικού, που χειρίστηκαν την υπόθεση, τα ιδρύματα, που έχουν συνενωθεί σε ενιαίο κέντρο πρόνοιας, είδαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους, 421.000 ευρώ.
Μιλώντας στο zarpanews.gr το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και υπεύθυνος για το θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων των Χανίων, Νίκος Λάζαρης, τόνισε πως «μόλις φέτος διευκρινίστηκε ότι τα κέντρα πρόνοιας, τα ιδρύματα, τα νοσοκομεία απαλλάσσονται από την κατβολή ΕΝΦΙΑ για χώρους που φιλοξενούν άρρωστους, ηλικιωμένους, ΑμεΑ κλπ.
Έπρεπε να πληρώνουμε δηλαδή μόνο για κτήρια που εκμεταλλευόμαστε εμπορικά. Τα ιδρύματα όμως πλήρωναν για όλους τους χώρους για τα χρόνια 2013, ’14, ’15 και ’16».
Από την πλευρά της, η διευθύντρια του θεραπευτηρίου, Μαριάννα Κορωνιωτάκη, υπογράμμισε πως τα χρήματα αυτά είναι πολύ σημαντικά και αναμένεται να δώσουν μεγάλη «οικονομική ανάσα» στις δομές.























































