ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πορεία και συναυλία για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι

Πορεία και συναυλία για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πορεία διαμαρτυρίας και συναυλία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Κερατσίνι για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Η συγκέντρωση προγραμματίζεται λίγο μετά τις 5 στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι συγκεντρωμένοι θα πορευτούν στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και θα καταλήξουν στο Καστράκι, απέναντι από την πύλη Ε2 του πειραϊκού λιμανιού, όπου στις 20.00 θα ξεκινήσει συναυλία με τίτλο «Πώς ανέχεσαι να ζεις μαζί τους;», με ελεύθερη είσοδο.

«Σκοπός μας είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, με έμπρακτη στήριξη και μαζική παρουσία του κόσμου στις συνεδριάσεις, ώστε να καταστήσουμε σαφές ότι η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος» αναφέρει ανακοίνωση με δήλωση της οικογένειας Φύσσα.

Σημειώνεται ότι τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο δράστης Γιώργος Ρουπακιάς πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού έχει συμπληρωθεί το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Φρίκη στο Μίσιγκαν: 47χρονος σκότωσε σύζυγο, έξι παιδιά και κατοικίδια, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ «ήταν σε υπερδιέγερση, δεν λύγιζε με τίποτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr