ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κομοτηνή,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δραματικό τέλος είχε η αναζήτηση των επιβαινόντων μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους, τύπου CT2K, το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Κερασιές Κομοτηνής.
Η πυροσβεστική ανέσυρε το ζευγάρι αρκετές ώρες αφότου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.Οι σοροί των άτυχων Ουκρανών μεταφέρονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Νωρίτερα, ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, προϊστάμενος του περιφερειακού επιχειρησιακού κέντρου πυροσβεστικών υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μονοκινητήριο αεροσκάφος ήταν ιδιαίτερα απόκρημνο.
Η καταρρακτώδης βροχή, το σκοτάδι αλλά και το ανάγλυφο της περιοχής δυσκόλεψαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων.
Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε στις 12:37 της Παρασκευής από την Αλεξανδρούπολη με δύο άτομα πλήρωμα και προορισμό τη Ρουμανία.
Μαζί του απογειώθηκε και ένα δεύτερο μικρό αεροσκάφος, ίδιου τύπου. Το μεσημέρι, όταν προσγειώθηκε, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης.























































