Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόπηκε στα δύο ο δρόμος στην Ξάνθη από τη βροχή (εικόνες και βίντεο)

Κόπηκε στα δύο ο δρόμος στην Ξάνθη από τη βροχή (εικόνες και βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ξάνθη, Φωτογραφίες,

Στα δύο κόπηκε η οδό Μαραθώνος στο ύψος της Ανδρέου Δημητρίου στην Ξάνθη μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Όπως αναφέρει το thrakitoday, το οδόστρωμα υποχώρησε δημιουργώντας μια πελώρια χαραμάδα στη μέση ακριβώς του δρόμου, καθιστώντας ιδιαίτερα επικίνδυνη τη χρήση του. Σύμφωνα με τους περιοίκους η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών είχε ως συνέπεια ένα μεγάλο τμήμα της ασφάλτου να το… πάρει το ποτάμι των νερών που κατέβαιναν ορμητικά την οδό, λόγω και την κλήσης του οδοστρώματος. Στη θέση της ασφάλτου εμφανίστηκε μια πελώρια λακκούβα, που θυμίζει περισσότερο ανασκαφές ενώ στη μέση αυτής τοποθετήθηκε απλώς μια προειδοποιητική πινακίδα, που επισημαίνει τον κίνδυνο στους οδηγούς των Ι.Χ.

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη λακκούβα και κρίνεται επιτακτική η ανάγκη άμεσης επιδιόρθωσης του δρόμου, τουλάχιστον στο εν λόγω σημείο, πριν συμβεί κάποιο ατύχημα με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο ή κάποιον δικυκλιστή.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα και παρά το γεγονός πως διανύουμε θεωρητικά τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, ισχυρές βροχοπτώσεις και έντονο κύμα κακοκαιρίας πλήττουν την πόλη της Ξάνθης, δημιουργώντας αισθητά προβλήματα στους πολίτες αλλά και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει περισσότερο χειμώνα.

Οι ξαφνικές μπόρες μετατρέπουν σε δευτερόλεπτα τους δρόμους της πόλης σε ορμητικά ποτάμια, καθώς σε πολλές γειτονιές της Ξάνθης οι φερτές ύλες που έχουν φράξει τα φρεάτια αποχέτευσης καθιστούν αδύνατη την απομάκρυνση των νερών της βροχής, που συσσωρεύονται στο οδόστρωμα. Τα συσσωρευμένα νερά μπορεί να μην προκαλούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, ωστόσο συμβάλουν στην επιβάρυνση των δρόμων καθώς δημιουργούν περαιτέρω λακκούβες.

3

2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης έθεσε εκτός Κ.Ο. τον βουλευτή Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν

Ξάνθη: Πέθανε η 19χρονη που παρασύρθηκε από όχημα της Αστυνομίας – Τι έκρυψε ο οδηγός

Το εντυπωσιακό ανάγλυφο του Μίθρα Ταυροκτόνου στην Ξάνθη και πώς συνδέεται με τα Χριστούγεννα

Ο Νίκος Δένδιας την Παρασκευή θα παρακολουθήσει την τελική φάση της άσκησης «Ολυμπιακή Συνεργασία – 23»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr