ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αφγανική Κοινότητα, Αφγανιστάν, Δάφνη, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αυτοαποκαλούμενη «εθνική αντιστασιακή οργάνωση Κρυπτεία» ανέλαβε με την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αμιρ.
«Θα πολεμήσουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος λαθρομετανάστης, θα χρησιμοποιήσουμε βία, αλύπητα», ανέφεραν σε τηλεφώνημά τους στην ιστοσελίδα iefimerida.gr.
Υπενθυμίζουμε ότι άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι που μένει η οικογένεια του 11χρονου προσφυγόπουλου από το Αφγανιστάν, του Αμίρ, ο οποίος αν και είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε με την ταμπέλα του σχολείου του.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, οι δράστες πέταξαν πέτρες και προκάλεσαν φθορές στο σπίτι του μικρού Αμίρ όπου διαμένει ο 11χρονος με την οικογένειά του, στη Δάφνη.Την ώρα της επίθεσης όλη η οικογένεια ήταν μέσα στο σπίτι.























































