Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους 15 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Στους 15  οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στους 15 ανέρχονται οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν περιοχές της Νέας Περάμου και της Μάνδρας Αττικής, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό του Υπουργείου Υγείας, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 17.

Ο αριθμός τόσο των νεκρών όσο και των τραυματιών υπάρχει πιθανότητα να μεταβληθεί καθώς σύμφωνα με ενημέρωση τόσο το Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας όσο και του αρχηγού της Πυροσβεστικής οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο σε ανακοίνωσή του από τους 15 νεκρούς, οι έξι αναγνωρίστηκαν μέχρι τις 19:00. Με ενέργειες του ΕΚΕΠΥ, οι ιατροδικαστικές υπηρεσίας Αθηνών και Πειραιώς θα παραμείνουν ανοικτές όλο το βράδυ για τη διενέργεια νεκροτομιών.

Το «Θριάσιο» Νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση ετοιμότητας μετά το πέρας της πρωινής λειτουργίας του προκειμένου να διαχειριστεί αποκλειστικά αυτό τους τραυματίες και τους νεκρούς που διακομίσθηκαν από τις πληγείσες περιοχές ανεξαρτήτως του μέσου διακομιδής τους.

Περίπου στις 10:30 πμ. διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», η πρώτη τραυματίας, η οποία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διασωληνώθηκε. Μετά από ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας, μετέβη στο «Θριάσιο» ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Ν. Παπαευσταθίου προκειμένου σε συνεργασία με την διοίκηση του Νοσοκομείου να συντονίσει το έργο της διαχείρισης των τραυματιών και των νεκρών που θα διακομίζονταν από τις πληγείσες περιοχές.

Από τις 11:00 το πρωί και μέχρι τις 18:30 μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» 15 νεκροί (5 γυναίκες και 10 άνδρες) και διεκομίσθησαν 17 τραυματίες (6 γυναίκες και 11 άντρες). Από τους τραυματίες μία γυναίκα οδηγήθηκε στην ΜΕΘ διασωληνωμένη, μία ακόμα στην Πνευμονολογική Κλινική, μία στην Ορθοπεδική και 3 γυναίκες και 3 άντρες στην Α΄ Παθολογική Κλινική. Οι υπόλοιποι έλαβαν εξιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός Έκτακτο: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το Σάββατο χαμός!

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών με χαλάζι και ανεμοστρόβιλους

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr