ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με στόχο τη διευκόλυνση δικαιούχων πολιτών στις περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ανακοίνωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση (ΠΕΔΙ) Ελευσίνας, αρμόδια για την εξυπηρέτηση στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής, λειτουργεί κανονικά.
Οι πολίτες και οι πάροχοι Υγείας που υπάγονται στην ΠΕΔΙ Ελευσίνας και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε θέμα αρμοδιότητας του Οργανισμού, μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 5565502-3.
Η διοίκηση του Οργανισμού αναφέρει επίσης ότι για τους πληγέντες δικαιούχους πολίτες και παρόχους Υγείας της περιοχής, θα υπάρξει μέριμνα για την διευκόλυνση και την κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.























































